F1 - ALONSO A VISSZAVONULÁSON GONDOLKOZIK

13592698_10154128745431413_4934495735927320009_n.jpg
Fernando Alonso fontolgatja a Forma-1-ből való visszavonulást, a jelenlegi szabályok miatt.

Annak ellenére, hogy Alonso a minap azt nyilatkozta, jövőre biztos benne, hogy már az élmezőnyben küzdhet majd a McLaren-Hondával, most elhintette, a visszavonulást is fontolóra veszi, ha a Forma-1 tartja a jelenlegi irányát. A kétszeres spanyol világbajnok ezalatt főleg a benzin- és gumispórolásra célzott, valamint arra, hogy a cél és a sport által mutatott irány nem egyértelmű.

"Ha az F1 olyan irányba tart, ami különbözik attól, amit én szerettem a közelmúltban, akkor megfontolom a visszavonulást és más kihívások elé nézhetek."

Amikor Alonso az alternatívákról beszélt, először a WEC-et (Endurance VB) említette meg, ami már régóta álma, hogy ott versenyezzen egy nap. Utána azonban az Indy500-ról is dicsérő szavakat mondott, miszerint az egy teljesen külön műfaj, de szintén "érdekes" lehetőség.

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr968904338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása