INDYCAR - NEWGARDENNEK NEM KELL KIHAGYNIA MID-OHIÓT

indycar-toronto-2016-josef-newgarden-ed-carpenter-racing-chevrolet.jpg

Az előző hónapban megrendezett texas-i versenyen nagyot eső, és a vasárnapi torontói futam folyamán egy újabb keményebb balesetet szenvedő Josef Newgarden számára engedélyeztek az orvosok, hogy a jövő hét végén esedékes futamon részt vegyen Mid-Ohióban.

Mint ismeretes, a vasárnapi futam folyamán az Ed Carpenter Racing amerikaija, Josef Newgarden durván nekicsapódott a palánknak az 58. körben, miután egy rázókő megdobta az autóját, amely utána elvesztette a tapadást. A baleset után lehetett látni a tévés közvetítésben, hogy fájlalta a kezét, ugyanis még nem épült fel teljesen az egy hónappal ezelőtti, texasi balesetéből.

Azonban a mai nap folyamán az IndyCar orvosi csapata megerősítette, hogy a jövő hétvégén rajthoz állhat a versenyen Mid-Ohióban, ugyanis sikeresen teljesítette a szükséges orvosi vizsgálatokat.

A torontói kiesés ellenére jelenleg Newgarden az ötödik a pontversenyben, 87 ponttal lemaradva az éllovas Pagenaud mögött. Azonban a hátralévő öt versenyből az amerikai csak négy versenyen lehet jelen, ugyanis Texasban már júniusban kiesett, amikor bő 30 kör után ütközött Conor Daly-vel. Az esőzések miatt csak augusztusban folytatódó 243 körös texasi futamból még 171 van hátra.

Ugyanakkor Sonomában, a szezonzárón dupla pontokat osztanak, úgyhogy még nincs semmi sem elveszve Newgarden számára, akinek még simán van esélye megcsípni az első három hely valamelyikét a pontversenyben.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr818901608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása