F1 - MONZA TOVÁBBRA SEM MONDOTT LE AZ OLASZ NAGYDÍJRÓL

A hónapok óta húzódó dráma, miszerint hol tartják a 2017-es Olasz Nagydíjat, tovább folytatódik, ugyanis Monza egyértelműen elutasítja Ecclestone és Imola megállapodását.

A tegnapi nap folyamán közölte a hírt a Braking News F1 csapata is, miszerint Imola és Bernie Ecclestone egy megállapodást kötött egymással. Ennek értelmében az imolai aszfaltcsík venné át az Olasz Nagydíj rendezésének jogát 2017-től.

Ez mind szép és jó, viszont az Olasz Automobil Club hozzájárulása is szükséges a nagydíj létrejöttéhez, az azonban továbbra is Monzát preferálja. Szeretnék a versenynaptárban tartani a történelmi aszfaltcsíkot.

Monza helyzete továbbra is kérdéses, viszont a szervezők hisznek benne, hogy hamarosan új szerződést írhatnak alá, ami felülírná az Imolával való megegyezést.

A legendás helyszínen egyébként a Formula-1-től függetlenül az idei évet követően jelentős változtatásokat fognak végrehajtani, hiszen a pálya komplett első szektorát átalakítják.

Imola, vagy Monza? Monza, vagy Imola? Én személy szerint kipróbálnám azt, hogy egyik évben ez, másik évben az a helyszín rendez, és akkor visszakapnánk egy másik legendás helyszínt is.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr788901014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása