F1 - BIZTATÓ TESZTEREDMÉNYEK A MCLARENNÉL

fernando_alonso_f1_testing_silverstone_mor2xjywlfgl.jpg

A McLaren-Honda versenyigazgatója, Éric Boullier reméli, a Silverstone-ban kipróbált fejlesztések meghozzák a hozzájuk fűzött reményeket a Hungaroringen. 

Múlt hét kedden és szerdán a csapatok maradtak a Brit nagydíj helyszínén egy kétnapos szezonközi tesztre (az utolsóra idén), ahol a csapat szerint a McLaren autói egész jól teljesítettek. Ennek kapcsán szólalt meg Éric Boullier, a wokingiak versenyigazgatója, aki reméli, a pozitív lendületet tovább tudják vinni magukkal a hétvégén rendezendő Magyar Nagydíjra. 

"A teszt biztató volt számunkra. Maximalizáltuk a pályán tölthető időt, hogy értékes adatokat kapjunk, melyekkel Japánban és az Egyesült Királyságban a mérnökeink felhasználhatnak az autó fejlesztésére. Természetesen ezek közül nem fogjuk tudni mindet felhasználni a soron következő hétvégén, de reméljük, hogy kihozhatjuk a legtöbbet az MP4-31-ből a Hungaroring természetének segítségével. Az előző versenyek ugyanis elég balszerencsésre sikeredtek számunkra, de ha egy tiszta hétvégénk lehetne, hiszem, hogy megmutathatnánk a csomagunk teljes potenciálját, ahogy azt tettük már nem egyszer az idei szezon során. A célunk megint csak a Q3 elérése az időmérő edzésen, ami jó kiindulópont lehet pár pont megszerzésére. Ehhez lesz két kiváló pilótánk is." - olvashatók a francia szakember szavai az F1Today.net oldalon.

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr428899618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása