MOTOGP - SÉRÜLÉS MIATT BRADL KIHAGYJA A HAZAI VERSENYÉT

cnjh_ulwaaa8a4g.jpg

Az Aprilia németje, Stefan Bradl kihagyja a Német Nagydíjat, ugyanis a délelőtti bemelegítő edzésen az esős körülmények között elesett, balesete folyamán pedig megsérült.

Ma reggel a Sachsenringen esős körülmények fogadták a MotoGP mezőnyét a bemelegítő edzés alkalmával, így a tréning folyamán többen is elveszítettek uralmukat motorjuk felett, többek között Stefan Bradl is. A tegnapi időmérő edzés folyamán a 17. helyen záró német a 7-es kanyarban bukott az Aprilia-val, s ugyan a baleset helyszínét saját lábon hagyta el, sérülései miatt viszont nem kapta meg a rajtengedélyt.

Bradl így sorozatban másodjára hagyja ki hazai versenyét, ugyanis tavaly a jobb kezének eltörése miatt kellett a kispadról figyelemmel kísérnie a Német Nagydíjat.

Bradl jelenleg legjobb apriliásként a 12. a pontversenyben, többek között annak köszönhetően, így idén volt egy 7 futamon át tartó pontszerzési sorozata.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr398896074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása