F1 - AZ APPLE FELVÁSÁROLHATJA A FORMA-1-ET?

2016_british_gp_race_004.jpg

Érdekes pletyka indult el a paddockban...

Többször szó volt már arról, hogy adott esetben egy nagyobb cég felvásárolná a királykategóriát, de általában egy-egy márka nevének bedobásánál tovább nem jutottak ezek az ügyek. Ennél többről most sem beszélhetünk egyelőre, de érdemes megjegyezni azért, hogy az amerikai szupercéget is szóba hozták az F1-gyel.

A CVC szervezet, azaz a Forma-1 jelenlegi tulajdonosa több forrás szerint is rábólinthatja fejét a sportág eladására, ha egy komoly ajánlat érkezik, az Apple céget pedig nehéz nem komolyan venni. Még akkor is, ha sosem fektettek még billiókat sportvállalkozásokba. 

Mindenesetre egyelőre egyik fél, azaz a potenciális "vevő" és az "eladó" sem kívánta kommentálni a pletykákat, de nem is tagadták azokat egyértelműen. Az Apple csak annyit mondott, jelenleg nem lenne értelme reagálni a híresztelésekre, illetve hogy "furcsa" lépés lenne a cégtől, ha kapcsolatba lépne a Forma-1-gyel. A hírek szerint egyébként az F1 segítené a céget az új autóprogramjukban, valamint népszerűsíthetné az Apple TV szolgáltatásait is.

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr938895448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása