F1 - A HAAS CSAK MONZA UTÁN DÖNT 2017-ES FELÁLLÁSÁRÓL

Az amerikai istálló csapatfőnöke, Günther Steiner megerősítette, hogy a csapat csak az idei Olasz Nagydíj után fogja megerősíteni 2017-es versenyzői felállását.

Az istálló annak ellenére, hogy az idei év újonca, elég erősen kezdték meg a szezont, hiszen Romain Grosjean révén az első két futamon 18 pontot gyűjtöttek össze, majd elkezdődtek a problémásabb versenyek és a csapat több hibával és nehézséggel is szembe találta magát.

Habár a legsúlyosabb problémákat már maguk mögött hagyták, továbbra is szembesülnek gondokkal, most sokkal nagyobb hangsúlyt akarnak fektetni az autó fejlesztésére, e tekintetben pedig a pilótafelállás nem számottevő tényező jelenleg.

Nagyon úgy tűnik, hogy Romain Grosjean helye biztos a jövő évre, addig Gutierreznek van félni valója, hiszen csak 1 éves szerződést írt alá a csapattal és egyelőre nulla pont áll a neve mellett.

Igaz, hogy Gutierrezt néhány szezon eleji probléma és legutóbb egy betegség is hátráltatta, Steiner hisz benne, hogy egy kicsivel több időt kell hagyni és Gutierrez bizonyítani fogja, hogy érdemes neki új szerződést adni:

"Megegyeztünk, hogy az európai szezon végéig nem beszélünk a versenyzők kérdéséről. Előbb meg kell néznünk, mink is van.

Úgy vélem, hogy nem lenne sportszerű most értékelni Esteban teljesítményét, hiszen volt néhány balszerencsés hétvégéje, amiről nem tehet. Ütközés, vagy technikai gond. Nem teszünk senki vállára nyomást.

Ha most elkezdenénk beszélni, akkor az emberek spekulációkat találnának ki, ami a versenyzőre is nagy hatással van, ez pedig befolyásolja a teljesítményt.

Meglátjuk, mi történik Monzáig. Nem sietünk el semmit sem."

Hogy mi lesz jövőre a versenyzői felállás, azt nem lehet tudni, ami biztos, hogy a Haas csapat 28 ponttal áll, és ezt egy versenyző szedte össze.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr858896180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása