F1 - OCON ÚGY ÉRZI, HOGY KÉSZEN ÁLL A FORMA-1-RE

esteban_ocon_f1_testing_silverstone_szfjua4yezhl.jpg

A Mercedes francia növendékének fő célja az, hogy versenyzői üléshez jusson a Forma-1-ben, akár már jövőre.

Mint ismeretes, Ocon idén két csapat kötelékében is van: amellett, hogy a Mercedes neveltje, kölcsönben a Renault-t is képviseli, mint tartalékversenyző. A tavalyi GP3-as bajnok pedig már mindkét alakulat idei autóját vezethette Silverstone-ban: a Renault R.S.16 volánja mögé a pénteki első edzésen pattanhatott be, míg a Mercedes gépét a Brit Nagydíjat követő kétnapos teszten vezethette.

A francia elmondta, hogy legfőbb célja az, hogy ott legyen a Forma-1-es rajtrácson akár már jövőre, ugyanis szerinte készen áll ezen kihívásra. Ugyanakkor hozzátette, hogy még továbbra is túl korai erről beszélni. Elárulta viszont, hogy a továbbiakban is lesznek FP1-en való részvételi lehetőségei, és keményen fognak dolgozni az ügyön, a hangsúlyt is erre fogják fektetni.

Ocon a nyilatkozatát azzal zárta, hogy a csapat elégedett volt a munkájával, s újból kihangsúlyozta, hogy most már tényleg készen áll a Forma-1-es versenyzésre, ha megkapja erre a kínálkozó lehetőséget.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr288886612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása