F1 - LYNN REMÉLI, HOGY A TESZT LENDÍT A KARRIERJÉN

alex_lynn_f1_testing_silverstone_yum5ifo9zq4l.jpg

A Williams fejlesztőpilótája, Alex Lynn reméli, hogy a legutóbbi, silverstone-i teszten nyújtott teljesítménye növeli az esélyeit a Forma-1-be jutást illetően.

A brit Alex Lynn már 2015 januárja óta van a Williams Martini Racing csapatánál, mint fejlesztőpilótája, ezáltal úgy érzi a GP2-es DAMS-csapat 22 éves versenyzője, hogy már eléggé tapasztalt és magabiztos ahhoz, hogy felugorjon a királykategóriába.

A tegnapi nap folyamán Lynn elégedetten nyilatkozott a Williams autójában eltöltött silverstone-i tesztnapról, melyet incidensek és problémák nélkül teljesített - elmondása szerint jó munkát végzett.

A brit már korábban is elmondta, hogy készen áll a Forma-1-re, azonban úgy érzi, hogy a Brit Nagydíj helyszínén rendezett teszten megtett kilométerekkel még egy pipa belekerült a tapasztalati könyvébe.

Ahogy említettük már, Lynn a GP2 mezőnyét erősíti jelenleg, s a DAMS csapat színeiben jelenleg a bajnokság 9. helyét foglalja el.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr208890094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása