F1 - LECLERCNEK HIÁNYZIK BIANCHI SEGÍTSÉGE

jules-bianchi-592483.jpg

Charles Leclerc, a Ferrari fiatal támogatottja elismerte, hiányzik neki a 2014-es Japán Nagydíjon végzetes kimenetelű balesetet szenvedő Jules Bianchi által nyújtott mentori segítség. 

Leclerc a Ferrari által idén már komolyabb lehetőségekhez jut, ugyanis silverstone-i debütálása után több alkalommal is vezetheti majd az olaszok első számú partnerének autóját az FP1-en az idei szezon során. Emellett tegnap a nagy csapatnál is lehetőséget kapott az idei második és egyben utolsó évközi teszten a Brit Nagydíj után. A fiatal monacói azonban elárulta, nem könnyű neki korábbi jó barátja és mentora, Jules Bianchi nélkül:

"Ő volt a keresztapám, és mindenben segített a versenyzéssel kapcsolatban. Most nyilvánvalóan elég nehéz nekem, mert mindig segített, most pedig hiányzik a segítsége. Minden korábbi jó tanácsát próbálom a fejemben tartani és próbálom nem elkövetni az általa felsorolt hibákat." - olvashatók Leclerc gondolatai a Motorsport.com hasábjain.

13680836_1337846766244944_3786058474543070253_n.jpg

A jelenleg a GP3-ban teljesítő pilóta azt is elmondta, Bianchi minden bizonnyal a Ferrarinál kötött volna ki, ha nem lép közbe balesete, de ő így is biztos benne, hogy a Ferrari akadémiája egy nap sikeres lesz, és felkerülhet tőlük egy-két versenyző a topcsapathoz. 

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr98886332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása