F1 - HIVATALOS: NICO ROSBERGET MEGBÜNTETTÉK, VÁLTOZOTT A BRIT NAGYDÍJ VÉGEREDMÉNYE

Nico Rosberg 10 másodperces büntetést kapott a Brit Nagydíjat követően, így Max Verstappen ugrik a pódium második fokára, míg Nico Rosbergnek meg kell elégednie a harmadik hellyel.

Az FIA hivatalosan is megerősítette, hogy megbüntetik a 6-os számú Mercedes W07-est kormányzó Nico Rosberget a rádiós korlátozások megsértése miatt, így helyet cserélnek a dobogón a Red Bull hollandjával.

Azzal, hogy a német a harmadik helyre csúszik vissza, a két Mercedes között a különbség egyetlen pontra apad. Emlékszünk még, amikor volt már 43 pont is? Ekkor azt hihettük, hogy Rosberg megnyerte ezt a bajnokságot és nem lesz semmi izgalom. Most csak egyetlen pont van kettejük között, ráadásul pont Magyarország és a Hungaroring előtt nullázódik le gyakorlatilag a különbség.

Szép lesz. Már ezért megéri megnézni a 31. Formula-1-es Magyar nagydíjat.

FRISSÍTÉS (20:00): A Mercedes fellebbezett a döntés ellen.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr178879202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása