F1 - HIVATALOS: ERICSSON RAJTHOZ ÁLLHAT A FUTAMON!

cm7bbxqw8aaum5e.jpg

Vasárnap reggel a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) megerősítette, hogy a Sauber svéd pilótája, Marcus Ericsson átment az orvosi vizsgálatokon, így zöld jelzést kapott a rajthoz állást illetően.

Mint ismeretes, tegnap a harmadik szabadedzés utolsó harmadában nagyon nagy balesetet szenvedett a Sauber pilótája, Marcus Ericsson - az esés pillanatában a svéd testét 37 G-s erőhatás érte.

A baleset helyszínét ugyan Ericsson saját lábon hagyta el, de orvosi rutinvizsgálatok végett az Oxfordi Kórházba szállították, így a svéd nem tudott részt venni az időmérő edzésen.

Ma reggel pedig Ericsson teljesítette az FIA orvosi vizsgálatát, így megkapta az engedélyt a rajthoz álláshoz. A svéd a depóból fog indulni vázcsere miatt, továbbá új váltót is kapott.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr938877844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása