F1 - TOVÁBBRA SEM FOGUNK INFORMÁCIÓT KAPNI SCHUMACHER ÁLLAPOTÁRÓL

schu_merc_melb_2011.jpg

Az autósport világa több, mint két éve aggódik Michael Schumacherért, akiről azonban az első hónapok után alig kaptunk információt. A menedzser elmondta, ez továbbra is így lesz.

Sabine Kehm, Schumi menedzsere már többször kérte a hétszeres világbajnok szurkolóit, hogy értsék meg, a család érdekében nem mondhatnak semmit a Forma-1 eddigi legeredményesebb versenyzőjének egészségi állapotáról. Kehm a minap ezt újra elmondta, annyival megspékelve, hogy kijelentette, a jövőben se számítsunk fejleményekre, hisz az csakis a családra és Schumacher szeretteire vonatkozik, így ugyanis a médiától elzártan nyugodtabban folyhat a rehabilitációs folyamat.

Michael Schumacher, a Forma-1 jelenlegi csúcstartója 2012-ben vonult végleg vissza az autóversenyzéstől, síbalesetét pedig egy évvel később, 2013 decemberében szenvedte Franciaországban. Súlyos fejsérülései miatt nagyon hosszú felépülési időszak vár rá, de arról még egy jó ideig nem kapunk majd információt, hogy milyen az állapota a németnek.

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr148873900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása