F1 - PIRELLI: TÖRMELÉK OKOZTA VETTEL VASÁRNAPI DEFEKTJÉT

cmcljsmweaab0fy.jpg

A Pirelli az alapos vizsgálatok után megerősítette, hogy a törmeléknek köszönhetően kapott Sebastian Vettel az élről defektet az Osztrák Nagydíjon.

Mint ismeretes, az Osztrák Nagydíj 27. körében a ferraris Sebastian Vettel kiesett a versenyből, ugyanis a célegyenesben, nagyjából 300 kilométer/órás tempónál jobb hátsó defektet kapott, melynek következtében a belső szalagkorlátnak az első szárnnyal nekikoccanva kicsúszott és az első helyről adta fel a versenyt.

A Pirelli azóta megvizsgálta a jobb hátsó gumi martalékait és összehasonlította egy másik olyan abronccsal, amely szintén rajta volt az SF16-H a baleset időpontjában. A vizsgálatok után az olasz-kínai gumicég megállapította, hogy szó sincs szerkezeti vagy anyaghibáról, így vélhetően törmelék okozhatta a durrdefektet.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr678871118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása