F1 - JORDAN KING KISZEMELTE MAGÁNAK A MANOR EGYIK ÜLÉSÉT

jordan-king-manor-racing-barcelona-2016.jpg

A Racing Engineering GP2-es versenyzője, Jordan King abban bízik, hogy rövidesen a Forma-1-be kerülhet, első GP2-es győzelme után.

King immár második éve a Manor F1 Team fejlesztőversenyzője, így reméli, hogy ha a jövőben további sikereket mutat fel a GP2-ben, akkor előléptetik a csapatnál főállású pilótává.

"Ha megnyerem a GP2-t akkor számomra elég kedvezőtlen dolgoknak kellene történnie ahhoz, hogy ne kapjak ülést, és ha a GP2-re fókuszálok és a lehető legjobban teljesítek, akkor a legjobb helyzetbe helyezem magamat azon versenyzői ülés megszerzésének érdekében" - nyilatkozta King a Sky Sports F1-nek.

_sla9898_3714132.jpg
A 22 éves brit jelenleg a GP2-es bajnoki tabellán a 9. helyet foglalja el, 45 ponttal.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr68870720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása