F1 - SAINZ JR. JÖVŐRE MARAD A TORO ROSSÓNÁL

carlos_sainz_f1_grand_prix_bahrain_previews_fasu97ytimcl.jpg

A Toro Rosso csapata szerda délután megerősítette, hogy Carlos Sainz Jr. 2017-ben is a pilótájuk marad.

Az elmúlt hetekben a nemzetközi sajtó előszeretettel csámcsogott a toro rossós Carlos Sainz Jr. jövőjén - a pletykák már a Ferrarival és a Renault-val is szóba hozták a Renault-t. Azonban ma megérkezett a bejelentés, miszerint a 21 esztendős versenyző nem lép előre az élmezőnybe 2017-re, de legalább biztos a jövője a száguldó cirkusz világában.

Toro Rosso tette meg azt a bizonyos bejelentést, miszerint marad a Toro Rossónál, ugyanis a Red Bull élt a spanyol szerződésében szereplő opciós joggal.

Sainz Jr. tavaly mutatkozott be a Forma-1-ben, s noha a spanyol személyében egy nagyon tehetséges pilótát ismertünk, debütálása nem kapott túlságosan nagy reflektorfényt, ugyanis minden idők legfiatalabb Forma-1-es pilótája, Max Verstappen volt mindennek a középpontjában, aki azóta már feljebb került a Red Bull Racinghez, és nagy bikák színeiben elsőre győzni tudott. Mindeközben Sainz Jr.-t sok esetben műszaki hibák hátráltatták, igaz, idén már valamivel szerencsésebb, mert most, nyolc versenyt követően 18 pont van a neve mellett, míg tavaly a 19 verseny alatt tudott ennyit összegyűjteni.

A csapattárs Daniil Kvyat jövőjét illetően még semmilyen bejelentés nem történt, de Dr. Helmut Marko és Christian Horner mindenesetre nem morfondíroznak azon, hogy miként lehetne kirobbantani az oroszt a faenzai csapattól, ugyanis teljes mértékben elégedettek a kis bikáknál végzett munkájával.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr88854888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása