F1 - A WILLIAMS LEHETŐSÉGKÉNT TEKINT 2017-RE

A Williams csapata hatalmas lehetőségnek tartja a 2017-es szabályváltozásokat, hogy ismét a Formula-1 élére kerülhessenek.

Miután a brit csapat 2014-ben és 2015-ben is a konstruktőri bajnokság harmadik helyén végzett, idén lecsúsztak a negyedik helyre. Az autó nem képes felvenni a versenyt a Mercedes-Ferrari-Red Bull trióval, sőt, egyre nagyobb gondot okoz a Force India.

A Williams nem áll olyan jól anyagilag, mint az első három helyen álló csapat, így nagyobb erőfeszítésbe kerül, hogy a jelenlegi FW38-as autó mellett fejlesszék a jövő évi autót is. Ráadásul jövőre rengeteg új szabály lép életbe a gyorsabb autókkal és a szélesebb abroncsokkal.

"A csapatnak nehéz dolga lesz, ha lépést akar tartani a legnagyobbakkal, Rob Smedley viszont ellenkező véleményen van, és úgy gondolja, hogy a jövőre életbe lépő szabályok esélyt kínálnak a csapatnak, hogy felemelkedjen.

2017 nagy esélyt kínál a Williamsnek. Ki kell használnunk ezt az esélyt, maximalizálni a lehetőségeket, hiszen a cél az, hogy előrelépjünk, nem az, hogy ezen a szinten ragadjunk.

Nagyon sok erőssége van a Williamsnek és folytatni kell ezen erősségek kiaknázását, amellett, hogy a gyengeségeinket is próbáljuk fejleszteni." – mondta Rob Smedley.

Nagyon szép lenne, ha a Williams csapatának ismét reális esélye lenne a futamgyőzelmekre és a bajnoki címekre, hiszen legutóbb Jacques Villeneuve szerzett bajnoki címet a Williams csapat színeiben és ez bizony már 19 éve volt.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr808851614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása