F1 - ASSEN KÉSZ FORMA-1-ES FUTAMOT RENDEZNI

Assen szívesen rendezne Formula-1-es futamot a közeljövőben, hiszen az emberek ismét lelkesednek a sport iránt Max Verstappen elképesztő sikerei láttán. 

A Holland Nagydíjat 30 alkalommal rendezték meg Zandvoortban egészen 1985-ig. A pályát már el is kezdték vizsgálni, hogy vajon alkalmas lenne-e egy Formula-1-es futam rendezésére.

Assen már régóta rendez motorversenyeket, sőt, a legutóbbi MotoGP-futamot is itt tartották meg. A pálya elnöke, Arjan Bos most azt is elhintette, hogy a pálya alkalmas akár egy F1-es verseny megrendezésére is:

"Volt  kérdés a Forma-1 és Max Verstappennel kapcsolatban. Ha van lehetőség, hogy az F1 visszatérjen Hollandiába, akkor Assen csatlakozna-e, vagy sem. 

Erre azt feleltem, hogy ha lehetséges, és van elegendő pénz is, akkor persze, természetes, hogy érdeklődünk a sport iránt. 

Jelenleg azonban ez nem realitás. Több módosítást is végre kéne hajtani a pályán, talán az elkövetkező öt, hat, vagy hét évben jöhetne szóba az F1, de mivel Max még nagyon fiatal, ezért van ideje." 

Verstappen egyébként tavaly tartott bemutatót Assenben. 

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr518847438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása