WTCC - HOLNAP VÉGRE LÁTHATJUK A MÁSIK ZENGŐS AUTÓT IS AKCIÓBAN

cltm3whxiaagl5y.jpg

Mint tegnap kiderült, holnap már a versenypályán lesz Nagy Dani. Ma Zengő Zoli mesélt el 1-2 dolgot a második autóról a Touring Car Times-nak.

A Mugen erőforrása és a JAS Motorsport által gyártott utolsó elemek megérkezése után Zengő Zoliék végre bejelenthették tegnap, a Vila Real-i szabadedzéseken már mindkét autójuk körözhet majd. Nagy Dániel (akárcsak csapattársa Ficza Feri) a Mugen tavalyi specifikációjú motorját használja majd. 

Zengő Zoltán csapatfőnök kiemelte, nagyon fontos volt, hogy végre másik fiatal pilótája is lehetőséget kapjon, hiszen fő célja a Michelisz Norbihoz hasonló sikersztori megismétlése újabb ígéretes újoncokkal. Ezzel együtt egyébként Zoli a JAS és a Mugen munkáját is dicsérő szavakkal illette, valamint Francois Ribeiro, a WTCC első emberének támogatását is megköszönte.

Természetesen Daninak ez még csak egy "teszthétvége" lesz, hogy tanuljon az autóról, hiszen ez a példány mindössze öt versenyhétvégét teljesített még a tavalyi szezonban, azóta egy kilométert sem ment. Ráadásul Zengő Zoli elárulta, hogy nem volt valami jó állapotban a második autó, ugyanis a felfüggesztések és a lengéscsillapítók le voltak zúzva és a váltó is sérült volt, miután a tavalyi portugál időmérőn Nestor Girolami balesetezett.

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr218838036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása