F1 - JOST CAPITO AUGUSZTUSBAN ÉRKEZIK A MCLARENHEZ

jenson_button_european_f1_grand_prix_practice_ldwmpgomkhpl.jpg

A német szakembert még januárban szerződtette a McLaren, de addig nem távozhatott jelenlegi munkaadójától, amíg ott nem találják meg utódját.

jost-capito-leaves-volkswagen-motorsport-for-mclaren-103650_1_1.jpg

Capito a Volkswagen Motorsporttól érkezik Wokingba, de már januárban megegyezett a McLaren-Honda csapatával. Addig azonban nem történhetett meg az igazolás, amíg a VW nem talál utódot, hiszen Capito elég nagy feladatot látott el a német márkánál. Saját elmondása szerint nem csak a rali programjukkal foglalatoskodott, hanem részt vett a TCR és más egyéb versenyprogramjaikban is, így elég átfogó, szerves része volt a VW Motorsport csapatának. 

Az 57 éves szakember az FIA (Nemzetközi Automobil Szövetség) torinói sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a Rallye Deutschland, azaz a német rali lesz az utolsó hétvégéje VW alkalmazottként, amely augusztus 21-én ér véget.

Capito egyébként nem ismeretlen a Forma-1-es paddock környékén, hiszen a '90-es években dolgozott már a Sauber csapatnál. 

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr818836876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása