F1 - AZ OLASZ AUTÓKLUB NEM TÁMOGATJA AZ IMOLAI OLASZ NAGYDÍJAT

a_start_monz_2011-1.jpg

Az ACI csak akkor hajlandó támogatni az Olasz nagydíjat, ha az a jövőben is Monzában marad. 

Monza és ezzel együtt az a Forma-1-es Olasz nagydíj jövője is igen bizonytalanná vált az elmúlt évben (rendezési jog és pénzügyi problémák miatt), ám nemrég Bernie Ecclestone, a FOM (Forma-1 Menedzsment) vezetője úgy nyilatkozott, Monza távozása esetén el tudná képzelni a 2006-ig San Marino-i Nagydíjként megrendezett Imola versenypályát is egy potenciális helyszínként az olasz futamra. Az elmúlt hetekben Ecclestone egyre pozitívabban beszélt az imolai lehetőségről, azóta azonban kiderült, az olaszok csakis Monzát hajlandóak pénzügyileg támogatni nagydíjuk helyszínéül. 

Az ACI első embere, Angelo Sticchi Damiani kijelentette, az olasz törvényekben egyértelműen meg van határozva, hogy az Olasz nagydíjnak Monza adhat otthont, nem pedig Imola, és a jövőre induló befektetések is a monzai Olasz nagydíjra irányulnak majd, nem pedig Imolára. 

Emellett Damiani azt is kiemelte, "nagyon közel állnak" egy új megállapodáshoz Bernie Ecclestone-nal, így egyébként sincs túl sok értelme Imolával foglalkozni. 

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr288836842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása