F1 - A SAUBER IS MEGKAPJA A FERRARI ÚJ TURBÓJÁT SILVERSTONE-TÓL

felipe_nasr_european_f1_grand_prix_ppbm_xg4hvel.jpg

A brit Autosport megtudta, hogy a Sauber idén először frissít motorfronton - úgy néz ki, hogy Silverstone-ban Marcus Ericsson és Felipe Nasr megkapják a Ferrari legújabb turbóját.

A Ferrari két zsetont felhasználva Kanadában prezentálta legújabb fejlesztését, nevezetesen egy új turbót, melynek bevetése után az olasz motorgyártónak már csak 4 zsetonja maradt a 32-ből.

Eddig az olasz cég még csak a gyári csapat számára tette elérhetővé ezt az újdonságot, azonban a hírek szerint rövidesen a 2016-os erőforrást használó partnerek is hozzájuthatnak. A Sauber a minap erősítette meg, hogy a Haas után ők is megkapják a komponenst.

A Sauber pedig idei első fejlesztési csomagjával fog előrukkolni a júliusi hónapban - Silverstone-ban debütálhat a svájciak új első és hátsó szárnya, melynek éles bevetésére a Hungaroringen kerülhet sor.

A hinwiliek csapatfőnöke, Monisha Kaltenborn a fent megnevezett oldalnak elárulta, hogy elégedett volt azzal, hogy Bakuban már jóval versenyképesebbek voltak a C35-ösök, ennek is köszönhető volt Felipe Nasr 12. helye, amely a brazil idei legjobb eredménye, s nem sokkal maradt el az előtte célba érő Jenson Buttontól. Az indiai Kaltenborn majd hozzátette, hogy abban reménykedik, hogy ez egy lökést fog adni a csapatnak a továbbiakban.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr888835082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása