F1 - JOS VERSTAPPEN KIHAGYJA BAKUT

_34dfd1775b07b42cdeb7caddbce50c304a44902d9edf2b1272_pimgpsh_fullsize_distr.jpg

Max Verstappen Forma-1-es pályafutása során először teljesít úgy egy versenyhétvégét, hogy édesapja, Jos Verstappen nincs a közelében.

Jos Verstappen a hétvégi Európa Nagydíjon nem lesz jelen Bakuban, ezzel pedig fia, Max Verstappen Forma-1-es karrierje során első alkalommal vesz részt egy nagydíjhétvégén úgy, hogy nincs mellette az édesapja.

A korábbi Forma-1-es pilóta egy pár hete már amúgy is a háttérbe vonult, amikor bejelentették a 18 éves Verstappen Red Bull-hoz való kerülését, azóta már nem is menedzseli fiát.

"Max rendben van. Minden simán megy és a csapat is nagy boldog vele (Max-szal - szerk.). Ez a következő lépés a fejlődésében. Jót tesz neki, ha alkalmanként egyedül megy a munkába, édesapja nélkül." - nyilatkozta Jos Verstappen, akinek a monacói házából nem olyan régen költözött ki Max Verstappen. 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr658817856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása