F1 - A HAAS SILVERSTONE-BAN KAPJA MEG A FERRARI ÚJ TURBÓJÁT

cljjizxvyaeeuug.jpg

A Brit Nagydíjtól kezdve újra erőre kaphat az újonc amerikai gárda, ugyanis a Forma-1 bölcsőjében a két VS16-os gép megkapja a Ferrari új turbóját.

Két zseton fejében a Ferrari Kanadára kifejlesztett egy új verziójú turbót, amely azonnal pozitív hatással volt az olasz istálló teljesítményére, ugyanis az SF16-H-val Sebastian Vettel egészen közel került a Mercedesekhez, igaz, a futamon a jó rajt ellenére nem a németé lett a győzelem, bár utóbbi negatív tényhez a balul elsült stratégia járult hozzá. Az ügyfélcsapatok egyelőre még nem kapták meg újítást.

Azonban Silverstone-ban ez már másképp lesz, ugyanis a Haas F1 Team ekkor hozzájut a turbóhoz - ez pedig lendíthet az amerikai csapat teljesítményén, amely az elmúlt futamokon eléggé rossz volt.

A csapatfőnök Günther Steiner reméli, hogy a turbó mellett hozzájuthatnak más új alkatrészekhez is, mint például a hátsó fékek, vagy a hűtőcső.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr988817818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása