F1 - A PAUL RICARD-I PÁLYÁN TESZTEL A RED BULL

72103245fcd8286143dae8d729588b70.jpg

A Red Bull ezen a héten Franciaországban tesztel két napot a 2014-es autóval, segítve a Pirelli 2017-re való felkészülését.

Motorsport.com megtudta, hogy a Red Bull a 2014-es gépével, az RB10-essel tegnap a Paul Ricard-i versenypályán belekezdett egy kétnapos tesztbe, amely ma fog folytatódni. A franciaországi helyszínen csak a tesztcsapat lesz jelen, miután a Red Bull-nak alig pár alatt kell felszerelés együtt Montrealból Bakuba utaznia. A teszttel az energiaitalosok a Pirelli munkáját kívánják segíteni, amely a 2017-es szezonra való felkészülést jelenti ez esetben. A volánnál Pierre Gasly, a Red Bull egyik növendéke lesz.

A jövőben még a Mercedes is pályára fog gurulni Silverstone-ban, utána pedig augusztustól kezdve új fázisába lép a tesztelési időszak, amely során bevetésre kerülnek azon 2015-ös autók, amelyek át lettek alakítva a jövő évi szabályokra. A tesztek helyszínei a következők lesznek: Paul Ricard, Barcelona, Mugello, Fiorano. Mindemellett pedig a Pirelli szeretne az év végén összehozni egy gumitesztet a szezonzáró nagydíj helyszínén, Abu Dhabiban.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr268810910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása