WTCC - A HONDA MEGTARTHATJA A NÉMETORSZÁGI EREDMÉNYEKET

13321756_1300969873265751_8346625958979665905_n.jpg

Úgy néz ki, a Honda elővigyázatosságból visszatért egy régebbi verziójú padlólemezhez, így pedig biztonságban vannak a németországi eredmények.

Pénteken robbant ki a hír, miszerint a Hondákat kizárják a hungaroringi és a marokkói futamokról, ugyanis hosszas tanakodás után az FIA szabálytalannak minősítette a négy Civic padlólemezét. A japán gyártó rögvest be is nyújtott fellebbezését a döntés ellen.

Úgy tűnik ugyanakkor, hogy Németországban már nem mertek kockáztatni, s inkább visszatértek egy régebbi változathoz, ami padlólemezt illeti. Ezáltal pedig legalább a Zöld Pokolban elért eredmények biztonságban vannak.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr18757444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása