F1 - AZ FIA MEGKEGYELMEZETT A MONACÓI SISAKOKNAK

f1_grand_prix_monaco_practice_b5udjr9vxtsl.jpg

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) úgy döntött, hogy nem tiltja a különleges monacói sisakokat.

Tavaly lépett életbe azon szabály a Forma-1 Sportszabályzatában, miszerint egy pilótának minden egyes futamon ugyanazon sisakdizájnnal kell rajthoz állnia, legalábbis annak alapjához nemigen lehet nyúlni.

A Monacói Nagydíjat megelőzően több versenyző is változtatott sisakjának festésén, többek között Romain Grosjean, Sebastian Vettel, Kevin Magnussen, Lewis Hamilton, Fernando Alonso, Felipe Massa és Valtteri Bottas. Utóbbi kettő pilóta esetében jelentős változás történt a fejfedőkön.

Sokáig kérdéses volt, hogy használhatják-e a pilóták a különleges bukókat, de végül az FIA szabad jelzést adott azoknak.

A monacói sisakok:

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr228749940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása