F1 - TÖBBEN IS ÚJ MOTORRAL VÁGNAK NEKI MONACÓNAK

89p0624.jpg

Fernando Alonso, Daniel Ricciardo és Kevin Magnussen új erőforrással fog pályára gördülni a Monacói Hercegség utcáin.

A McLaren a tegnapi nap folyamán megerősítette, hogy motort fognak cserélni Fernando Alonso McLaren-Hondájában - ez már a 3. egység lesz a spanyol világbajnok számára. Alonso első motorja a melbourne-i balesetének köszönhetően, egyharmad versenytávot követően vált kukássá. A második egység pedig most érkezett el ahhoz a kilométerszámhoz, ameddig még biztonságos a motor használata, így eljött az ideje a cserének.

Egyébként a wokingi gárda abban reménykedik, hogy a hétvégén jól fognak teljesíteni a szűk, utcai pályán, ugyanis itt a motorerő kevésbé számít. Emiatt is döntöttek úgy, hogy nem vállalják a rizikót. Ugyanakkor az előző Honda-aggregát különböző egységei a jövőben még felhasználható lesz, szabadedzéseken.

daniel_ricciardo_kevin_magnussen_australian_s2lju0qikprl.jpg

A Renault pedig a minap megerősítette azt, amit már egy jó pár napja sejthettünk, miszerint Daniel Ricciardo és Kevin Magnussen kapják meg korábban, már Monacóban a frissített erőforrást, amely ezen a pályán 2, míg a következő, montreali aszfaltcsíkon már 5 tizedes javulást jelent. Azonban Kanadában Max Verstappen és Jolyon Palmer is meg fogják kapni a legfrissebb verziót. A motort a Red Bull és a Renault a barcelonai teszten próbálta ki, s látható volt a fejlődés, ráadásképpen nem ment az a megbízhatóság rovására.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr758747728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása