F1 - MONACÓBAN DEBÜTÁL A RENAULT ÚJ, 5 TIZEDDEL GYORSABB MOTORJA!

daniel_ricciardo_spanish_f1_grand_prix_0upwid1b90jl.jpg

Ennyivel lesz gyorsabb a Red Bull és a Renault egy-egy autója a Monacói Hercegségben.

motorsport.com értesülései szerint a Renault döntött motorügyben - az év eleje óta Kanadára időzített, fél másodperces gyorsulást jelentő fejlesztést a Red Bull és a Renault egy-egy autója már Monacóban meg fogja kapni, miután a barcelonai teszteken olyan biztató teljesítményt nyújtott. A két csapat másik autói Montrealban szintén hozzájutnak a legfrissebb verzió.

Az utóbbi tény azonban felvetheti a kérdést, hogy a Red Bullon belül a tapasztaltabb és kiegyensúlyozottabb Daniel Ricciardo, vagy a friss futamgyőztes, Max Verstappen fogja-e megkapni a Renault újabb motorverzióját már a soron következő futamon.

A fent említett szakportál ebben a kérdésben is megpróbált állást foglalni - úgy hírlik, hogy azok a pilóták jutnak hozzá a frissebb specifikációhoz, akik csapaton belül jobban állnak a pontversenyben. Ez esetben pedig Daniel Ricciardo és Kevin Magnussen lennének azok, aki már a jövő heti versenyen teljesítményelőnybe kerülnének, csapattársaikkal szemben mindenképpen.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr428737480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása