F1 - KETTŐS MERCEDES-GYŐZELEM A ZÁRÓTRÉNINGEN BARCELONÁBAN!

nico_rosberg_spanish_f1_grand_prix_practice_elyyyhgok0pl.jpg

A mercedeses Nico Rosberg futotta meg a leggyorsabb köridőt a harmadik szabadedzésen Montmelóban, mögötte csapattársa, Lewis Hamilton, valamint a ferraris Sebastian Vettel zárt.

Egy viszonylag csendes harmadik szabadedzésen vagyunk túl, az ígért eső sem érkezett meg a katalán pálya fölé, sőt, verőfényes napsütésben fejezhették a csapatok az időmérőre, valamint a 66 körös Spanyol Nagydíjra való felkészülést.

A kisebb fennakadások ellenére is az élen tudott zárni a Mercedes éllovasa, Nico Rosberg, aki 1:23.078-as idejével jócskán, majd' egy másodperccel felül tudta múlni a pénteki köridőket, ráadásképpen csapattársát, Lewis Hamilton is megverte bő egy tizeddel. Azonban a csillagmárkásoknál nem lélegezhetnek fel, ugyanis a Ferrarival Sebastian Vettel igencsak intenzíven harapdálja a Mercedesek sarkát, csupán 21 ezreddel maradt el a második Hamilton idejétől.

A legjobb hármat a két Red Bull követte, kisebb meglepetésre Max Verstappen zárt előrébb házon belül az energiaitalosoknál, miután a fináléban majdnem egy tizeddel tudott gyorsabb kört futni, mint az ausztrál Daniel Ricciardo. Kimi Raikkonen nem ment rosszul az FP3-on, de a forgalom miatt csak a hatodik lett. A Williams Bottas lett a hetedik, Perezt és Kvyatot megelőzve, a TOP 10-et pedig Fernando Alonso zárta, aki már az előző két tréningen is a legjobb tízben tudott zárni, úgyhogy nagyon úgy fest, hogy Q3-as lesz a McLaren-Honda.

Az időmérő edzés 14:00-kor kerül megrendezésre.

A harmadik szabadedzés végeredménye:

f1_2016_barcelona_fp3.jpg

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr978716004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása