F1 - A TV2-HÖZ KERÜLHET A FORMA-1, PALIK LÁSZLÓ VISSZATÉRHET?

53830_palik-05.jpg

Az elmúlt pár napban a Palik László visszatérésével kapcsolatos pletykák felerősödtek, miközben úgy hírlik, hogy a TV2 erősen szemez a száguldó cirkusszal.

Először akkor került képbe Palik László visszatérése, amikor a TV2 bejelentette a korábbi Hungaroring-elnök feleségét, Marsi Anikót a Tények műsorvezetőjeként Gönczi Gábor oldalán, majd arra is fény derült, hogy a komplett Palik-família Magyarországon van, sőt, Palik Lászlót többször láttak a kereskedelmi tévé székházánál a Budapest 14. kerületében található Róna utcában. Olyan jellegű információk is keringtek a világhálón, hogy a Tények c. műsorban segédezik, de értesüléseink szerint ezt a TV2 Csoport sajtóosztálya tagadta.

Pár napja még olyan pletykák keringtek az interneten, hogy az MTVA-nál került újra közel a Forma-1-hez barátja, Héder Barna révén, aki alig pár hónapja lett a köztévé sportfőszerkesztője. A pletykák szerint sportriporteri pozícióban térhetne vissza, akár a jelenlegi vezetőkommentátor, Szujó Zoltán helyén.

Azonban tegnap érdekes fordulatot vettek a spekulálások. A TV2 Csoport a közeljövőben alaposan "feltankol" csatornákból, a gyermekcsatornáktól kezdve az egészségcsatornákon át a filmcsatornáig mindenféle csatornával rendelkezni fognak. A Népszabadság pedig úgy tudja, hogy két sportcsatornája is lesz Andy Vajna cégének, a TV2 Sport1 és a TV2 Sport2 - habár ezek még nem a végleges nevek. De itt most nem is a név a lényeg, hanem az, hogy a Premier League-meccsek és a tenisz Grand Slam-tornák mellett a csatorna szívesen lecsapna a MotoGP- és a Forma-1-közvetítésekre is.

Utóbbi az igazán érdekes jelen helyzetbe, ugyanis pont az év végén fog lejárni az MTVA FOM-mal kötött szerződése, amely a 2012-2016-os időperiódusra érvényes. A lap értesülései szerint a köztévé már a folytatásról tárgyal Bernie Ecclestone-nal, így úgy néz ki, hogy MTVA - TV2 csata lesz a közvetítési jogokért.

Azt pedig, hogy mi lesz ennek az eléggé érdekes, sok szálon futó történetnek a vége, azt már csak a sors tudja...

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr268715516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása