DTM - MORTARA ELSŐSÉGÉVEL INDULT A 2016-OS SZEZON

dtm_hoc1_mortara.jpg

Az audis Edoardo Mortara zárta az élen az első szabadedzést a hockenheimi nyitóhétvégén.

Még a DTM hivatalos oldala is azt írta, hogy az FP1-en látottak nem az erősorrend teljesen valós képét mutatták meg. Egy valamiben azonban biztosak lehetünk, mégpedig abban, hogy idén is jó az Audi, ugyanis a legjobb tízben összesen öt darab RS5-ös zárt.

A péntek késő délutáni szabadedzést az audis Edoardo Mortara zárta az élen, az olasz 1:34.217-es idejével fölényesen verte a mezőnyt, ugyanis a második helyen záró Jamie Green lemaradása már majdnem fél másodperc volt. Harmadik leggyorsabbként a 2012-es bajnok, Bruno Spengler ért körbe a 4574 méteres hockenheimi pályán, a kanadai legjobb BMW-pilótaként zárta a tréninget. A negyedik helyen Ekström, az ötödiken Müller, a hatodikon pedig Farfus zárt.

A legjobb mercedeses Daniel Juncadella lett, rajta kívül pedig még egy Mercedes-AMG C63 tudott beférkőzni a legjobb 10-be, mégpedig Paul di Restáé. Kettejük között a BMW-s Blomqvist és az audis Scheider zárt.

Ha minden igaz, akkor holnap 11:20-tól rendezik meg a második edzést, az időmérő 13:50-14:10 között kerül megrendezésre, míg az első futamra 16:00-ig kell várni.

Az első szabadedzés végeredménye - TOP 10:

dtm_hoc1_fp1.jpg

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr328692730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása