INDYCAR - PAGENAUD MEGÁLLÍTHATATLAN - A FRANCIA ALABAMÁBAN IS NYERT!

16c_1901-1.jpg

A penskés Simon Pagenaud az alabamai futamot is az első helyen zárta, míg Montoya óriásit mentett az utolsó rajtkockából!

Idén nagyon elkapta a fonalat a Team Penske francia versenyzője, Simon Pagenaud, ugyanis az idei szezonban két második helyet két győzelem követett, miután Alabamában a pole-ból indulva mindössze 6 kör erejéig adta ki a kezéből az első helyet. A végén pedig még Graham Rahal-lel is megküzdött, ám a Rahal Letterman Lanigan Racing pilótája kénytelen volt megelégedni a második pozícióval, miután a lekörözött Jack Hawksworth-szel való koccanásának következtében megsérült az autója. A dobogó legalsó fokára a tavalyi alabamai győztes, Josef Newgarden állhatott fel. A TOP 10-et pedig Power, a 21. helyről felzárkózó Montoya, Hinchcliffe, Castroneves, Kanaan, Kimball és Dixon tették teljessé.

A sárga zászlós figyelmeztetéstől mentes versenyt követően Pagenaud 43 pontos előnyre tett szert. Folytatás Indianapolisban, május 12-14. között.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr298662816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása