WTCC - ELKÉPESZTŐ MICHELISZ-PECH A HUNGARORINGEN!

wtcc_race_of_hungary_norbert_michelisz.jpg

Michelisz Norbert ezúttal nem volt szerencsés a Hungaroringen, de így sincs miért szégyenkeznie, sőt...!

Az első futam folyamán egyik szemünk sírhatott, míg a másik nevethetett... Ugyanis Michelisz Norbert autójában már a bemelegítő körön csütörtököt mondott a motor, így a dobogóról szövögetett célok az első futamra mindenképpen füstté váltak... Azonban még így is volt minek örülnie a magyar nézőközönségnek, ugyanis Ficza Ferenc elképesztően versenyzett, rendre utasította maga mögé a taktikával kapcsolatosan kapitális hibát elkövető nagy neveket és végül a 9. helyen ért célba, így pedig meg tudta szerezni a Zengő Motorsport idei első pontjait! Egyébként az izgalmasra sikeredett futamon kettős SLR-siker született Mehdi Bennani és Tom Chilton révén, a dobogó legalsó fokára pedig Nicky Catsburg állhatott fel.

Mint kiderült, a turbó kotlott meg, amelynek cseréje miatt Michelisz Hondáját ki kellett kérni a parc fermé alól, ez azonban egyenlő volt a második futamos utolsó rajtkockával.

A második futam sem volt eseményekben szegény, és a show savát-borsát pedig Michelisz Norbi szolgáltatta lenyűgöző felzárkózásával, aki már az első körben bajba keveredett, amikor Hugo Valente megforgatta őt az 5-ös kanyarban. Ekkor valószínűleg megsérült valami a Honda Civic bal hátsó részén, azonban mindennek ellenére Norbi hősiesen küzdött, szép csendben zárkózott fel egészen addig, amíg el nem szállt a bal hátsó felfüggesztés, az utolsó körben! Azonban Norbi még így is behozta a 10. helyre! A futam győztese pedig "Pechito" Lopez lett, Muller és Monteiro előtt, Ficza a 14. helyen ért célba.

Azonban a Norbit ért balszerencsét követően sincs miért búsulnunk, ugyanis még így is remek szezonnegyedet zárt az idei szezonban, és még hol a vége...

Folytatás két hét múlva Marokkóban!

Fotó: Landek Norbert

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr588660406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása