F1 - ÍME A CSAPATOK GUMIVÁLASZTÁSA AZ OROSZ NAGYDÍJRA!

daniel-ricciardo-red-bull-tag-heuer-rb12-china-gp-f1-2016_-race-tyre-failure.jpg

A Pirelli kedden közzétette, hogy milyen gumikat kértek a csapatok az idei szezon negyedik futamára az Orosz Nagydíjra!

A Pirelli a tegnapi nap folyamán publikussá tette, hogy a csapatok hogyan válogattak a szuperlágy, a lágy, valamint a közepes keverékekből.

Ami egyértelműen látszik az az, hogy a gumikímélő Sochi Autodrom pályára majdnem minden csapat csupán egy, azaz egy garnitúrát kért a fehér oldalfalú közepes gumikból. Kivéve a gumikopással szenvedő Manor, Wehrlein és Haryanto az orosz hétvége folyamán két-két közepes keverékű abroncsszettből gazdálkodhat.

A szuperlágy és a lágy gumik arányát illetően vannak eltérések az élmezőnyben. A Mercedesnél 4-8, a Ferrarinál 6-6, a Williamsnél 3-9, a merész Red Bullnál pedig 2-10. Még a Haas választotta a Red Bull-féle 2-10-es arányt, de a középmezőny javarészt az 5-7 volt a jellemző. Ezúttal csapaton belüli eltérések nem voltak, azonban ennek ellenére láthatunk majd stratégiai érdekességeket.

A csapatok orosz gumiválasztása:

cgzntflw8aauny9.jpg

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr78646340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása