F1 - TÖBBÓRÁS VÁRAKOZÁS UTÁN ALONSO ÁTMENETI ENGEDÉLYT KAPOTT AZ FIA-TÓL

12530680_941313649322899_1523634751_n.jpg

Átmenetileg megkapta a versenyengedélyt Fernando Alonso a Nemzetközi Automobil Szövetségtől (FIA-tól), azonban a McLaren spanyol pilótájának vasárnapi rajthoz állása korántsem biztos.

Mint ismeretes, Fernando Alonso az ausztráliai balesetében eltörte néhány bordáját és légmelle is volt. A kétszeres világbajnok minden megpróbált megtenni annak érdekében, hogy már Bahreinre helyrejöjjön, azonban az orvosok nem engedték őt rajthoz állni a sivatagi éjszakában, még annak ellenére sem, hogy a McLaren elnöke, Ron Dennis is megpróbált rájuk hatni. A spanyol pedig egy újabb vizsgálat céljából ma újból ellátogatott az orvosi központba, a Shanghai International Circuit-en.

Azonban a döntésre jó sokat kellett várnunk, mivel állítólag néhány dokumentum hiányzott. Azonban ottani idő szerint este 7 órára megszületett a döntés, miszerint Alonso átmenetileg megkapja az engedélyt, de majd magyar idő szerint holnap reggel, az első szabadedzést követően még egy vizsgálaton részt kell vennie. Egyelőre az orvosok meg vannak elégedve Alonso egészségügyi állapotára, szóval ez bizakodásra adhat okot.

Viszont ki kell emelni, attól, hogy megkapta az engedélyt ma, a vasárnapi rajthoz állása nem borítékolható még. Amennyiben az FIA nem ad zöld utat a spanyolnak abban, újból Stoffel Vandoorne helyettesítené őt a McLarennél, ahogyan az volt a bahreini hétvégén.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr128610176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása