WTCC - VOLVO-ELSŐSÉG A MÁSODIK SZABADEDZÉSEN!

16727_10154083786834158_5252878569696186287_n.jpg

A száraz pályán a Volvo megmutatta a foga fehérjét, miután a száraz pályán Thed Björk megnyerte a második szabadedzést a Paul Ricard versenypályán. Michelisz Norbert a nyolcadik helyen zárt a gyári Hondával, míg Ficza Feri a Zengő színeiben a 17. lett.

Noha ezúttal a kirívó izgalmak elmaradtak, azonban meglepetésből ennek ellenére nem volt hiány, ugyanis az első helyen egy Volvo S60-as zárt, mégpedig Thed Björk révén. A második helyen Tiago Monteiro zárt a gyári Hondával, míg a képzeletbeli pódium legalsó foka a ladás Nicky Catsburgé lett. Catsburg mögött Tarquini zárt negyedikként, a gyári Citroeneket megelőzve. A legjobb 10-be pedig még Ekblom, Michelisz, Coronel és Huff férkőzött be. 

Ficza Ferenc ezúttal már több kört tudott megtenni a Zengő Hondájával, szám szerint kilencet. A 19 éves magyar a 17. helyen zárt, 8.5 másodperces hátrányban.

A gyári Honda részéről ezúttal azért voltak ilyen visszafogottak, mert nem a gyors köridőkre koncentráltak, hanem másra, mint például a MAC3-ra való felkészüléssel.

Apropó köridők, ezúttal már száraz körülmények várták a mezőnyt, így az számottevően gyorsabb volt. Míg az első edzésen még vastagon 1:40 feletti időket mentek a pilóták, most már az 1:30-as idők voltak a jellemzők.

Végeredmény hamarosan!

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr648554288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása