F1 - BRÉKING: KEVIN MAGNUSSEN CSAK A DEPÓBÓL KEZDHETI MEG A VASÁRNAPI VERSENYT!

kevin_magnussen_f1_grand_prix_bahrain_practice_gjjwxle2_hjl.jpg

Az FIA megbüntette a Renault dán pilótáját, Kevin Magnussent, aki így csak a bokszutcából indulva vághat neki a vasárnapi futamnak!

A bahreini második edzésen a renaultos Kevin Magnussen elmulasztotta a kötelező mérlegelést, ezzel megszegve az FIA szabályzatának 29.1-es pontját. A Nemzetközi Automobil Szövetség ezen szabálypontot illetően mindig is szigorú volt, így szinte elképzelhetetlen volt az, hogy a dán versenyző megússza büntetés nélkül az esetet. Végül a szövetség arra ítélte Magnussent, hogy a vasárnapi versenyt a depóból kezdje meg.

Egyébként a Renault frissen igazolt versenyzőjét az zavarhatta meg, hogy pont akkor kapta meg a jelzést, amikor Daniil Kvyat mögött haladt és az orosz állt (volna) ki mérlegelésre, noha az FIA a dánt hívta.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr918553444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása