WEC - ÚJRA ÖSSZEÁLLT A STEVENS-MERHI PÁROS A MANORNÁL

2710b2a000000578-0-image-m-70_1427555281793.jpg

Will Stevens után Roberto Merhi is a Manor WEC-nél kötött ki, összeáll újból a Manor F1-es csapatának 2015-ös duója.

Konkrétan a Manor 2015. évi F1-es legénysége 2016-ra átnyergelt az Endurance VB világába, ugyanis miután a két vezető Greame Lowdon és John Booth a(z igazi) Manor WEC-csapatához igazolták át, egy hónapja pedig Will Stevens szerződtetését jelentették be, a minap pedig Roberto Merhi leigazolására derült fény. Mint ismert, a Manor WEC az LMP2-ben fog indulni, két Oreca 05-össel.

manor_lmp2.jpg

A teljes szezonra szerződtetett Merhi már nagyon várja az új kalandot:

"Nagyon izgatott vagyok, hogy részese lehetek ezen új, izgalmas fejezetnek a Manornál. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy újra Graeme-mel, Johnnal és a csapattal dolgozzak.

Ez lesz az első alkalom, hogy én az endurance világában fogok versenyezni. A LMP2 mezőnye nagyon erős és már nagyon várom, hogy beülhessek az Oreca 05-ösbe, és meglássam, hogy mire vagyunk képesek együtt itt."

John Booth ezekkel a szavakkal üdvözölte régi-új pilótáját:

"Ez nagyszerű, hogy újból a Manornál üdvözölhetjük Roberto-t. Roberto egy nagyon tehetséges pilóta, aki tempónak és tapasztalatnak sincsen híján. Tudom, hogy együtt fog tudni dolgozni a csapattagokkal, hiszen sokakat már a tavalyi évről is ismer, többek között Will Stevenst, aki újra a csapattársa lesz."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr168546626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása