F1 - ECCLESTONE ÚJABB NYILATKOZATA ÉS AKCIÓZÁSA

_e2i5572.JPG

Bernie Ecclestone véleménye ismét változott Monza kapcsán, továbbá a játékok világába is beleavatkozott.

Egyre megjósolhatatlanabbá válik a monzai Forma-1-es verseny jövője. Alig pár napja Bernie Ecclestone még azt nyilatkozta, hogy Monzában 2016 után is visszalátogat a száguldó cirkusz mezőnye, azonban a minap már az ellenkezőjét nyilatkozta a This Is Money-nak.

A FOM elnöke legutóbbi nyilatkozatában arról beszélt, hogy kötve hiszi azt, hogy jövőre is lesz Forma-1-es nagydíj Olaszországban, a mezőny egyik ismert olasz versenypályára sem látogat el a három (Monza, Mugello, Imola) közül. Ezzel pedig a királykategória egy újabb szöget verne be a koporsójába, mivel Ecclestone éppen a legtradicionálisabb futam kipenderítésén mesterkedik. A brit üzletember érve pedig az volt, hogy a Forma-1 jól megvan Franciaország nélkül is, pedig 2008-ban a Magny-Cours-i helyszín kidobása után is olyanokat lehetett hallani, mint most jelen esetben Monzánál, hogy a száguldó cirkusz nincs meg nélküle.

Egyébként Mr. E. már egy következő új helyszínen agyal. A fent megnevezett lapnak elárulta, hogy ez az új helyszín a visszatérőnek számító Las Vegas lenne. Állítólag a szervezőknek már szerződésük is van a futam megrendezésére és a Forma-1 mindenható ura szerint "szuper lenne egy verseny Las Vegas-ban".

Sejthető, hogy a 85 éves Ecclestone nem tett szert túl nagy népszerűségre ezen kijelentéseivel a szurkolók körében, de immár a gamerek világában is közutálat tárgyává vált.

f1-2014-10.jpg

gamestar.hu számolt be a hírről, miszerint a mai napra virradóan a fórumokról váratlanul eltűntek az Automobilista, az F1 2013 és az F1 2014 rajongói modjai, és már csak egy "a forrást eltávolították" mondat fogadja a játszani vágyókat.

A hírek szerint a Formula One World Championships Ltd jogi követelései után tűnt el 30 oldalnyi mod a világhálóról. Az indok pedig az volt, hogy az autók úgy néznek ki, mint az eredeti, a különböző versenypályákon látottak, ezek pedig sértőek az F1 szerzői jogaira.  

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr208544494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása