F1 - MARK SMITH A RENAULT-NÁL KÖTHET KI RÖVIDESEN

f1-renault-melbourne-2016.jpg

A Saubertől pár hete távozó szakember nemsokára a Renault gyári csapatánál állhat munkába.

ad5d732499_mark-smith.jpgValamivel több, mint másfél hete a Sauber bejelentette, hogy technikai igazgatójuk, Mark Smith "családi okokra hivatkozva" távozik a hinwili alakulattól alig pár hónap után. Az olasz Motorsport szerint azonban az áll a háttérben, hogy Smith-nek volt némi nézeteltérése Peter Sauber csapatával. Mégpedig amiatt, hogy az idei szezon első felében az autó pályákhoz való igazítását leszámítva nemigen lett volna munkája, ugyanis az anyagilag nem valami jó helyzetben lévő svájci alakulat az első fejlesztési pakkját Szingapúrban tervezi bevetni.

A neves szakember a hírek szerint ezek után igazolhat a Renault Sport Formula One Team csapatához.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr298527740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása