F1 - AKÁR KI IS ZÁRHATJÁK AZ IDŐMÉRŐRŐL BOTTAST!

australian_f1_grand_prix_qualifying_9dbrgah1uhl.jpg

A Williams Martini Racinget mulasztás miatt vizsgálja a Williams - lehetséges, hogy Bottas holnap csak a rajtrács végéről indul!

A mai nap folyamán kisebb meglepetésre alulmaradt az időmérő edzésen a Williams Martini Racing finn pilótája, Valtteri Bottas brazil csapattársával, Felipe Massával szemben, ugyanis míg Massa a hatodik helyet szerezte meg a kvalifikáción, Bottas már a Q2-ben kiesett és 11. lett.

Azonban könnyen megeshet, hogy az 58 körös Ausztrál Nagydíjat még ennél is hátrábbról kezdheti meg a finn, ugyanis az FIA a kvalifikáció után vizsgálatot indított a Williams ellen, mivel a grove-iak nem adták le az FIA-nak a 77-es rajtszámú autó felfüggesztésének beállítási adatait azt megelőzően, hogy a pilóta elhagyta volna a depót, ezzel megszegve a Sportszabályzat 34.1-es pontját.

Amennyi a csapatképviselők nem tudnak szalonképes magyarázattal szolgálni a mulasztásra, akár diszkvalifikálhatják Valtteri Bottast az időmérőről, ez esetben pedig csak a 22. helyről rajtolhatna a szezonnyitón.

A döntés magyar idő szerint vasárnap hajnalban fog megszületni.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr758503322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása