F1 - KEHM: SCHUMACHER EL AKART TŰNNI A NYILVÁNOSSÁG ELŐL

michael_schumacher_f1_grand_prix_japan_previews_uus7dll3clfl.jpg

Sabine Kehm részéről egy nagyon érdekes nyilatkozatot idézet az angol Mirror lap, melyben felfedi a hallgatás okát, valamint azt, hogy mi volt Schumacher vágya a balesete előtt.

Immár több, mint két éve, hogy súlyos síbalesetet szenvedett a hétszeres világbajnok, Michael Schumacher. Azóta a tragikus 2013. december 29-i nap óta viszonylag kevés hivatalos információt látott napvilágot a német klasszis állapotát illetően, sőt, amióta 2014 szeptemberében hazaszállították svájci otthonába az egykori Jordan-, Benetton-, Ferrari- és Mercedes-pilótát, egyetlenegy hivatalos közlemény sem jelent meg.

michael_schumacher_australian_f1_grand_prix_7h4v7gsiytyl.jpg
Azonban most egy müncheni eseményen Sabine Kehm magyarázatot adott a hírzárlatra, sőt, a baleset napjával kapcsolatban olyan dolgokról rántotta le a leplet, melyekről eddig még csak hallomásból sem értesülhettünk.

Kehm elmondta, hogy feltételezése szerint Michael Schumachernek az volt a titkos álma, hogy eltűnjön a nyilvánosság szeme elől, mivel a német pilóta nem sokkal a baleset egy hosszas megbeszélés folyamán azt menedzserének, hogy jövőre ne hívja őt, ugyanis el fog tűnni.

Majd a menedzser elárulta, hogy mi történt vele Schumacher balesetének a napján. Kehm azt nyilatkozta, hogy a hír úgy ért el hozzá, hogy felhívták őt és megkérdezték tőle, hogy meg tudja-e erősíteni azt, hogy megtörtént a baleset. Azonban ezekben a percekben Sabine Kehm is értetlenül állt a szituáció előtt, ugyanis ő se tudhatott semmiről sem, mivel vakáción volt. Igaz, az első sértést már 5 perc után megkapta egy újságírótól, aki azzal vádolta Schumacher menedzserét, hogy miért nem mondja el. Elmondása szerint aznap rengeteg hívást kapott, sőt, még ő maga is megpróbálta elérni a német legendát.

Végül Kehm hozzáfűzte, hogy a nagy érdeklődés révén érti a sajtó munkatársait, hogy írni kell róla. Azonban az újságírók a parkolót és a kórház recepcióját valósággal megszállták, és a más betegekhez látogatókat faggatták Schumacher állapotáról.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr248476102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása