INDYCAR - WILL POWER NYERTE AZ ELSŐ 2016-OS IDŐMÉRŐ EDZÉST!
IndyCar 2016 St. Petersburg, időmérő edzés

04cj5148a.jpg

A Team Penske ausztráljának, Will Powernek a lendülete a kvalifikációra sem hagyott alább, s megszerezte az első 2016-os pole-t az IndyCar-ban!

Négyes Penske-győzelem született az IndyCar 2016-os szezonjának nyitóhétvégéjén az időmérő edzésen. A pole pozíció pedig az ausztrál Will Poweré lett, a 2014-es bajnok 1:00.2450-es idővel szerezte meg az első rajtkockát, nagyjából 2 tizedes előny birtokában. Az ausztrál mögött csapattársai, Simon Pagenaud, Helio Castroneves és Juan Pablo Montoya végeztek a 2-3-4. helyeken.

A legjobb nem penskés az ötödik pozícióban záró regnáló bajnok, Scott Dixon lett. A Chip Ganassi Racing tavalyi bajnokát Ryan Hunter-Reay, Graham Rahal, Sebastien Bourdais, James Hinchcliffe és Jack Hawksworth követték, s egyben a legjobb 10-et is ők zárták.

Az újoncok már az első eliminációs szakaszban elvéreztek, közülük a legjobban Max Chilton zárt, aki a Chip Ganassi Racing negyedik autójával a 17. helyen zárt. Mindeközben Rossi csak 19., Daly 21. és Pigot 22. lett.

Az idei első IndyCar-futam vasárnap este 18:45-kor startol el magyar idő szerint.

Az időmérő edzés végeredménye:

indy_st_pet_q_2016.jpg

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr968471178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása