F1 - MÉGIS MARAD A JOHNNIE WALKER A MCLAREN-HONDÁNÁL

fernando_alonso_f1_testing_barcelona_day_three_gpiecsypmoul.jpg

A korábbi spekulációk ellenére a Johnnie Walker névre hallgató whiskymárka marad a McLaren szponzora. A héten a wokingi gárda két támogatójával hosszabbított, s egy új szponzor is érkezett a csapathoz.

A McLaren kedden megerősítette, hogy a JVC Kenwooddal egy újabb hosszútávú szerződést kötött a csapat. A két fél idén együttműködésük 25. évfordulóját ünnepli, az ünnepségre a japán nagydíjhétvégén kerül sor.

Szerdán egy új támogató érkezett a McLaren csapatához, mégpedig a Calsonic Kansei nevű cég, amely egy japán autóvállalat.

Ma pedig a nagy múlttal bíró alakulat bejelentette, hogy a Johnnie Walker whiskymárkával is több évre meghosszabbította kontraktusát, noha az előző hónapokban az a hír járta, hogy 10 év után véget érhet a partneri kapcsolat. A két fél együttműködése folyamán elindította a "Join The Pact" kampányt is, amely eddig 2.6 millió aláírást ért el, a továbbiakban a cél az 5 millió aláírás elérése. Legutóbb a skót márka Jenson Buttonnal dobta piacra új, limitált kiadású whiskyjét, amellett, hogy a márka nagykövete lett a kétszeres Forma-1-es világbajnok Mika Hakkinennel és a hollywoodi sztár Jude Law-val egyetemben.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr798466300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása