WEC - REGNÁLÓ FORMULA E-BAJNOK INDUL LE MANS-BAN

_l4r1396.jpg

A Formula E regnáló bajnoka, Nelson Piquet Jr. idén rajthoz áll a Le Mans-i 24 óráson és további két WEC-futamon!

Nem olyan régen már felröppentek olyan hírek a brazil Formula E-bajnokkal, Nelson Piquet Jr.-ral kapcsolatosan, hogy rövidesen más szériába távozhat, miután a NEXTEV TCR az első szezonról a másodikra jelentősen visszaesett az erősorrendben, a csapat pilótái az autóval csak a pontszerzésért képesek harcba szállni, de azért is meg kell izzadniuk.

A 30 éves brazil tegnap pedig bejelentette, hogy az Endurance Világbajnokságú legnagyobb és leghíresebb futamán, a Le Mans-i 24 óráson fog rajthoz állni, mégpedig az LMP1-L kategóriában, a Rebellion Racingnél, Nicolas Prost és Nick Heidfeld csapattársaként, akik egyébként a Formula E-ben ellenfelei. Tehát mondhatjuk úgy is, hogy Le Mans-ban az ellenfelek fognak összefogni a közös célért, valamint sikerért. Ám Piquet nem csak a franciaországi egynaposon fog rajthoz állni, hanem az azt megelőző silverstone-i és belgiumi 6 óráson is, miután szerződése 3 versenyre szól. 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr788453408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása