WEC - PATRICK DEMPSEY VISSZAVONULT

cc-mdrtweaeh0sh.jpg

Patrick Dempsey felhagy a versenyzői karrierjével, hogy újra a színészetre, valamint családjára fókuszáljon.

Tegnap váratlan bejelentést tett Patrick Dempsey, a Dempsey-Proton Racing pilótája és csapatfőnöke, mégpedig azzal kapcsolatosan, hogy befejezi versenyzői pályafutását, s a jövőben már csapatfőnökként fog tevékenykedni csapatánál, amely idén is indítani fog egy Porsche 911 RSR-t a WEC-ben. A színészként ismertté vált Dempsey úgy döntött, hogy újra színészkedni fog, többek között a Bridget Jones c. film 3. részében, emellett pedig szeretne többet foglalkozni családjával, főleg azok után, hogy elvált feleségével nem olyan régen ismét összejöttek.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr588453454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása