INDYCAR - ED CARPENTER CSAPATÁNÁL KÖTHET KI MALDONADO?

pastor_maldonado_f1_grand_prix_singapore_qualifying_naad870hyn6l.jpg

Mégis talált magának versenyzői ülést a venezuelai pilóta a tengerentúlon?

img_0423.jpgA portugál Diario Motorsport számolt be a hírről, miszerint a Renault Forma-1-es alakulatától az utolsó pillanatokban szponzori problémák miatt távozni kényszerülő Pastor Maldonado az IndyCar szériában köthet ki, mégpedig az Ed Carpenter Racingnél, amely minden egyes évben két autót szokott indítani. Egyiket Josef Newgarden fogja vezetni a teljes szezonban, de nem is ez az érdekes, hanem a csapattulajdonos Ed Carpenter gépe. Ugyanis tudniillik, hogy a 35 esztendős amerikai már évek óta csak az oválpályákon versenyez, így az épített és az utcai pályás versenyeken váltótársa van. Tavaly ezt a szerepet az olasz Luca Filippi töltötte be, azonban könnyen megeshet, hogy idén ez az állás az egykori Forma-1-es versenyzőé, Pastor Maldonadoé lehet.

Egyébként korábban már szóba hozták a Bryan Herta Racinggel való egyesülés révén negyedik autóhoz jutó Andretti Autosporttal Pastor Maldonadót, akárcsak történt az Alexander Rossi, Will Stevens, valamint Roberto Merhi esetében, de végül az amerikai Rossi lett a befutó.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr878455614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása