F1 - A MCLARENNÉL CSAK AUSZTRÁLIÁRA KÉSZÜL EL A TELJES CSOMAG

jenson_button_f1_testing_barcelona_day_four_fwwamwcbahpl.jpg

A McLaren elárulta, hogy ugyan a tél folyamán eléggé sokat fejlődtek, azonban a szakemberek megcsúsztak az eredeti téli programhoz képest, így a teljes csomag csak a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon fog debütálni. 

A McLaren csapatfőnöke, Éric Boullier a pénteki ebédszünetben a Sky Sports számára megerősítette, hogy az a MP4-31-es, amit a második tesztsorozaton láthattunk, az még nem a végleges verzió, ugyanis a csapat megcsúszott a téli programjával, így a szezonnyitó melbourne-i hétvégén még felkerül pár új alkatrész Fernando Alonso és Jenson Button autójára. Boullier ugyanakkor nagyon elégedett volt a teszteken látottakkal, ugyanis a csapat korántsem egy évvel ezelőtti formáját hozta, ugyanis a 8 napból csupán másfél nap erejéig kellett mellőzniük a körözést. Mindemellett a csapatfőnök kijelentette, hogy a wokingi gárda immár egy többé-kevésbé megbízható géppel rendelkezik.

fa.jpg

A tavalyi év folyamán sokat panaszkodó Fernando Alonso is nagyon pozitív véleményt tudott formálni a csapat 2016-os autójáról. Elmondása szerint a motor határozottan jobb lett, és a két Achilles-sarkán; a teljesítmény, valamint a megbízhatóság terén is sokat javult. Majd a spanyol hozzátette, hogy a javulás mértékét igencsak nehéz lenne megállapítani a tesztnapok eredményeiből, szerinte Melbourne-nél hamarabb nem érdemes találgatni, ami az erőviszonyokat illeti.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr278445752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása