INDYCAR - ALEXANDER ROSSIÉ AZ ANDRETTI-BHR CSAPAT 4. AUTÓJA!

manor_20267_hires.jpg

Alexander Rossi az IndyCar-ban folytatja versenyzői pályafutását.

gabby-chaves-indycar-indianapolis-2015.jpg

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Andretti Autosport, valamint a Bryan Herta Racing egyesültek, annak érdekében, hogy Andrettiék csapat indíthasson egy negyedik autót is a 2016-os idényben.

rossi-alexander-parade-us-gp.jpgMár akkor szárnyra kapott azon pletyka, miszerint a #98-as Honda ülésére azon négy pilóta (Pastor Maldonado, Alexander Rossi, Roberto Merhi, Will Stevens) pályázik, akik az idei évre kiszorultak a Forma-1 körforgásából.

A minap az Andretti Autosport és a BHR bejelentette, hogy a befutó végül Alexander Rossi lett, kinek 2016-os csapattársai Marco Andretti, Carlos Munoz, valamint Ryan Hunter-Reay lesznek.

Az IndyCar 2016-os szezonja március 13-án startol St. Petersburgben.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr458414822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása